Slapen op wetenschap

Ieder lichaam is uniek, waardoor een standaard matras u misschien niet de juiste ondersteuning geeft. CustoMatraz maakt, als eerste in Nederland, matrassen die persoonlijk worden aangemeten. De matrassen zijn drukverlagend en bestaan uit meerdere elementen met verschillende hardheden, zodat uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Een CustoMatraz is zeer geschikt voor mensen met medische klachten, zoals rugklachten, doorlig plekken en scoliose.

icon
Individueel instelbaar

Een CustoMatraz wordt volledig voor u op maat gemaakt. Wij meten uw lichaam en slaaphouding op met speciale apparatuur. Daarnaast voeren wij een uitgebreid intakegesprek. Aan de hand van de uitkomsten van de meting en het gesprek stellen wij het perfecte matras voor u samen.

icon
Medisch matras

Een CustoMatraz past zich perfect aan uw lichaam aan en geeft de juiste ondersteuning. Het matras is zeer geschikt als medisch matras en biedt onder andere uitkomst bij rug- en schouderklachten, decubitus en scoliose. Lees meer over ons medisch matras.

icon
Service aan huis

Wij komen graag bij u langs in Rotterdam e.o. voor een intakegesprek. Wij nemen onze meetapparatuur mee om uw slaaphouding op te meten. Daarnaast bezorgen wij het matras bij u thuis en komen we, indien nodig, twee keer gratis langs om aanpassingen te doen. Neem contact op voor meer informatie

icon
Gaat levenslang mee

Een CustoMatraz is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en gaat levenslang mee. Wanneer er iets verandert in uw situatie, zoals een toe- of afname van gewicht, vervangt u eenvoudig één of meerdere elementen en hoeft u geen nieuw matras te kopen. Kijk hier voor veelgestelde vragen.

Waaruit bestaat nu een Customatraz

Een matras of toch Customatraz!

Customatraz is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Ieder lichaam is uniek, waardoor een standaard matras je misschien niet de juiste ondersteuning geeft.
CustoMatraz maakt, als eerste in Nederland, matrassen die persoonlijk worden aangemeten. De matrassen zijn drukverlagend en bestaan uit meerdere elementen met verschillende hardheden, zodat uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Slapend van je rugproblemen afkomen!

Wilt u ook zo snel mogelijk weten waar uw lichaam aan toe is.
Een vrijblijvende slaapscan is voor u de oplossing!