Service en Kwaliteit op nummer 1!

JumboBedden is een slaapspeciaalzaak en is al enige tijd actief als slaapspecialist. De kracht van JumboBedden is het persoonlijke advies, de goede service en producten van hoogwaardige kwaliteit. Iedereen wil toch een bed om van te dromen. JumboBedden is net even anders…

De formule die JumboBedden hanteert wordt zeer gewaardeerd door de klanten die al eens bij ons binnen zijn gestapt. JumboBedden doet het net even anders namelijk: De wensen van de klant worden in kaart gebracht hierop geven wij een vrijblijvend advies op maat. Eenmaal aangekomen in de showroom van JumboBedden komt u volledig tot rust. U kunt op uw gemak onze producten eens goed bezichtigen met goede tekst en uitleg van een van onze adviseurs. In het assortiment van JumboBedden kunt u in vrijwel elke prijsklasse een Kwalitatief en comfortabel bed vinden.

30 dagen proefslapen…

Slapen is voor sommige mensen erg moeilijk omdat ze niet het juiste matras hebben. Het juiste matras uitzoeken kan voor sommige mensen nog moeilijker zijn. JumboBedden heeft daar de oplossing voor gevonden “de 30 dagen slaapgarantie”. Als een klant eenmaal het matras heeft uitgekozen kan het matras 30 dagen op proef worden genomen. Er zijn een hoop combinaties van matrassen. Bevalt het matras niet binnen 30 dagen ruilt JumboBedden het matras kosteloos om voor de klant.

Service en kwaliteit staan bij JumboBedden hoog in het vaandel!